Onze filosofie

Eigentijds genieten

Er bestaat één factor in het leven waar de mensheid geen invloed op kan uitoefenen. Tijd. Tijd zorgt voor het bestaan van het onderscheid tussen zeldzaamheid of gemeengoed, klassiek of modern. Tijd neemt oude en brengt nieuwe tradities. Bovendien is tijd cruciaal voor het doorvoeren van veranderingen. Deze filosofie vormt het fundament voor onze likeur. Wij schenken een ervaring.

Uw ervaring, dat is waarom wij limoncello maken.

uil
zwijn
19,95
Amante Limoncello
19,95

Amante Limoncello

50 cl / 32% VOL

Amante Limoncello komt voort uit verandering. Wij produceren een hedendaagse limoncello waar meer mee te beleven is dan enkel als digestief. Limoncello als aperitief, digestief, in een limoncello cocktail of misschien wel in een mix met een zachte tonic.

Wat jouw voorkeur ook is, onze belofte is dat onze fruitige limoncello jouw ervaring verder brengt.

€ 21,95

Ontdek meer

Harmonieuze mix

Esperienza Limoncello

Limoncello is een beleving. Amante Limoncello gebruikt een unieke hoeveelheid citroenschillen waardoor een levendig, natuurlijke kleur en uitzonderlijke smaak ontstaat. Een ongeëvenaarde concentratie citroenschillen heeft nog een prachtige andere bijwerking. Het onderscheidende aroma van het Amante Limoncello recept voegt een extra dimensie toe aan uw beleving.

eekhoorn
vos

Limoncello Cocktails

Award winning

The International Wine and Spirits Competition

Ook dit jaar heeft Amante Limoncello meegedaan aan de International Wine and Spirits Competition (IWSC) en hebben wij voor het tweede jaar op rij een zilveren medaille gewonnen, dit jaar met 91 punten.

De IWSC is al ruim 50 jaar het kwaliteitsorgaan op het gebied van wijnen en likeuren. Met een vakjury bestaande uit ruim 100 likeurexperts wordt iedere likeur aan het testoordeel van echte kenners onderworpen. De vakjury heeft Amante Limoncello de volgende beoordeling toegedicht:

“Subtle yet intriguingly entencing. A good mouthfeel and balance; tender flavours with hints of honeydew melon, and a lingering fruit finish.”

Kom in contact

Heeft u opmerkingen, vragen of interesse om Amante Limoncello aan uw vrienden of gasten aan te bieden? We gaan graag het gesprek met u aan!

Stuur ons een e-mail met behulp van het formulier of via onderstaande gegevens.

adres:

Postbus 4114, 7320 AC te Apeldoorn

telefoon:

+31 (0)6 394 33 037

Contactformulier

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Onze vrienden

Proef onze limoncello

Je kunt onze limoncello kopen in veel slijterijen in Nederland. Ook gebruiken bars en restaurants onze limoncello in hun cocktails, gemengd met tonic of zij serveren het direct vanuit de vriezer. Hieronder onze aanbevelingen.